ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Pretraga foruma

Prikaz rezultata od 1 do 6 od ukupno 6
Search took 0,00 seconds.
Pretraga: Posts Made By: Capone
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 21:41
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
Ok, hvala ti puno, ako budem dolazio javicu se pa...

Ok, hvala ti puno, ako budem dolazio javicu se pa da se vidimo!:grin:
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 21:32
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
Ok, hvala ti puno na informacijama, mnogo si mi...

Ok, hvala ti puno na informacijama, mnogo si mi pomogao! Jos samo jedno pitanje... Ako sam ilegalno u USA da li mogu da polazem NCLEX i da li iz ilegalnog statusa mogu da upisem master? Znaci ako sam...
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 21:19
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
Ok, zvuci dobro, a koliko su velike sanse da...

Ok, zvuci dobro, a koliko su velike sanse da dobijem tu vizu za master? Mislim koliko je tesko dobiti je, da li je daju lako? I koje su sanse da se posle zavrsetka tih master studija zaposlim tamo? I...
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 21:09
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
A da li onda mogu da zavrsim kurs za bolnicara...

A da li onda mogu da zavrsim kurs za bolnicara tamo, i da mi neka zdr. ustanova napravi H2b vizu ili H1b vizu i da recimo sa turisticke predjem na tu i da tako radim kao bolnicar i da onda zavrsavam...
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 20:55
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
Magelan, hvala ti mnogo na brzom odgovoru! Nije...

Magelan, hvala ti mnogo na brzom odgovoru! Nije mi samo jasan deo gde si spomenuo da jesam licenciram ali ne mogu da se zaposlim. Zasto?

A ako bih upisao prvu godinu i dao ovde prvi semestar ili...
Forum: Vodič za emigrante 23.08.2015, 20:25
Odgovori: 297
Prikazi: 265 326
Napisao korisnik Capone
Visoka strukovna medicinska skola

Pozdrav svima! Upravo sam se uclanio na forum jer sam video da ima mnogo korisnih informacija pa sam i sam zeleo da postavim nekoliko pitanja.

Po struci sam medicinski tehnicar sa srednjom...
Prikaz rezultata od 1 do 6 od ukupno 6

 
Pređi u forum
Newsletter E-mail:
Name:

Newsletter sent using Email Marketing Software by ActiveCampaign

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:31.


Copyright ©2005 - 2024, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.