ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Pretraga foruma

Prikaz rezultata od 1 do 5 od ukupno 5
Search took 0,00 seconds.
Pretraga: Posts Made By: Magelan
Forum: Vodič za emigrante 07.03.2016, 13:52
Odgovori: 82
Prikazi: 76 508
Napisao korisnik Magelan
Koja god da je banka u Srbiji u pitanju, mi...

Koja god da je banka u Srbiji u pitanju, mi odavde i dalje ne mozemo da zaobidjemo tih $45 za wire transfer, sto jedino moze da se isplati kod velikih kolicina novca. Za manje kolicine - tipa $500...
Forum: Vodič za emigrante 24.04.2013, 04:14
Odgovori: 82
Prikazi: 76 508
Napisao korisnik Magelan
MoneyGram - podize se u evrima, samo sto te u...

MoneyGram - podize se u evrima, samo sto te u banci uvek nagovaraju da kod njih devize promenis u dinare jer imaju "povoljan kurs" :grin: Ma vazi :)

Ja zasad saljem MoneyGram-om. Ako se nesto...
Forum: Vodič za emigrante 26.12.2011, 06:56
Odgovori: 82
Prikazi: 76 508
Napisao korisnik Magelan
U tom slucaju otvori obican checking account u...

U tom slucaju otvori obican checking account u bilo kojoj banci i sa njim ces dobiti najobicniju debitnu karticu. Kad aktiviras karticu, pozoves banku i najavis da putujes u Srbiju i da ces karticu...
Forum: Vodič za emigrante 25.12.2011, 20:25
Odgovori: 82
Prikazi: 76 508
Napisao korisnik Magelan
1. Otvoris karticu ovde i posaljes za Srbiju pa...

1. Otvoris karticu ovde i posaljes za Srbiju pa onda oni tamo mogu da podizu dinare na bankomatu ($3 + 1% od ukupne transakcije bi trebalo da bude provizija kod vecine banaka). Otvoris recimo u nekoj...
Forum: Vodič za emigrante 25.12.2011, 03:18
Odgovori: 82
Prikazi: 76 508
Napisao korisnik Magelan
U Srbiji na bankomatu dizes iskljucivo dinare. Na...

U Srbiji na bankomatu dizes iskljucivo dinare. Na bankomatima se svuda u svetu podize iskljucivo domaca valuta. Ako zelis evre, skoknes do Crne Gore :grin:
Prikaz rezultata od 1 do 5 od ukupno 5

 
Pređi u forum
Newsletter E-mail:
Name:

Newsletter sent using Email Marketing Software by ActiveCampaign

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:14.


Copyright ©2005 - 2024, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.