ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Pretraga foruma

Prikaz rezultata od 1 do 6 od ukupno 6
Search took 0,01 seconds.
Pretraga: Posts Made By: Orange
Forum: Vodič za emigrante 03.09.2011, 03:15
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
Ne razumem sta je uplata direktno na racun u US...

Ne razumem sta je uplata direktno na racun u US banci? Jeli to nesto drugacije od ovoga sto smo mi radili (ovlastis nekoga na svoj devizni u Srbiji i on ode u banku i da nalog da se prebaci novac na...
Forum: Vodič za emigrante 02.09.2011, 22:52
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
Mozes da ovlastis koga hoces da vrsi isplate i...

Mozes da ovlastis koga hoces da vrsi isplate i uplate vezane za tvoj devizni racun (ne mora rodjak); mi smo ovlastili prijatelja i tako prebacivali dolare sa deviznog u Banci Intesa na nas racun ovde.
Forum: Vodič za emigrante 19.04.2011, 21:02
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
Ovo sto smo mi koristili su bili sigurno cashiers...

Ovo sto smo mi koristili su bili sigurno cashiers check, da li mi to zovemo i privremeni cek ili su to dve razlicite stvari ne znam. Na ovom ceku je secam se duznik bila banka a ne mi, s tim sto...
Forum: Vodič za emigrante 18.04.2011, 23:55
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
Imam jedno pitanje za zelene koji su vec u...

Imam jedno pitanje za zelene koji su vec u Americi ili za sve koji znaju iskustva drugih :bigkiss:. Pitanje vuce koren od banke :grin: pa sam ga stavila ovde nadam se da nije off :==D:.

Evo ovako:...
Forum: Vodič za emigrante 26.03.2011, 00:50
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
htedoh reci - i svaki sledeci racun ce ti stizati...

htedoh reci - i svaki sledeci racun ce ti stizati sa rokom placanja 26. u mesecu :grin: :bravo:
Forum: Vodič za emigrante 26.03.2011, 00:21
Odgovori: 888
Prikazi: 617 355
Napisao korisnik Orange
Sa kreditnom karticom ne moras da placas svaku...

Sa kreditnom karticom ne moras da placas svaku kupovinu odmah. Kad koristis debitnu karticu u prodavnici na primer tih 25$ ce istog momenta da ti se skine sa racuna. Kreditnu karticu takodje mozes da...
Prikaz rezultata od 1 do 6 od ukupno 6

 
Pređi u forum
Newsletter E-mail:
Name:

Newsletter sent using Email Marketing Software by ActiveCampaign

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:00.


Copyright ©2005 - 2024, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.