Siberian, mene je totalno rastuzio onaj tvoj prvi post ii nekako si mislim odma, joj kako da mu se pomogne, kako da ga se upozna sa pravim ljudima pa da mu bude lakse. Ali, evo sad sam procitala tvoj zadnji post i jako sam sretna da je krenulo na bolje. Nazalost neki se nisu snasli, nisu im se pogodile okolnosti i vratili su se, ali uvijek je bolje procitati da je nekom krenulo na bolje. Prijatelji se ovdje malo teze nalaze, ja sam shvatila da to ovdje lakse ide kad si vec clan nekog ''kluba'', neke aktivnosti i onda kad vidis iste ljude vise puta lakse im je prici, zapoceti razgovor ili oni s tobom i tako pocinju poznanstva i prijateljstva.
To je moje iskustvo ovdje, i puno je lakse uz prijatelje. Sa ovima s kojima smo se upoznali imamo super iskustva, cak se mogu naci i ljudi koji ce odvojiti dosta vremena za priajtelja, kao kod nas na balkanu, neces se morat dogovarat tjedan, dva prije da se nadete na veceri, pa onda opet za mjesec dana. To sam mislila da cu teze naci, ali evo, tako se pogodilo i nasli smo ekipu koja uz to sto su uspjesni i rade i naravno imaju svoje obaveze kao i svi ovdje, nalaze vremena da se cesto nalazimo i radimo stvari zajedno, bilo to neki day trip ili kuglanje ili najjednostavnije vecera kod nekog doma.
Nadam se da cemo cuti jos pozitivnih iskustava od tebe. Sretno!