View Single Post
Staro 04.06.2009, 21:14
wingreen's Avatar
wingreen wingreen je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: Florida
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Gox79, nemoj pogresno da me razumes, ja te uopste ne osudjujem i ne mislim o tebi apsolutno nista lose. Smatram da si hrabar sto si izneo svoje misljenje. Samo sam pokusala da ti kazem da je velika odluka i da razmislis jos jednom. I sami smo bili u slicnoj situaciji i mozda jos goroj i veruj mi do zadnjeg dana nismo znali idemo li na intervju ili ne. Ali, s obzirom da ja ovde nemam posao i pored svog mog truda (zavrsila sam fakultet i jos mnogo toga pored fakulteta) a moj muz radi kod privatnika gde nije da mu je lose ali nije nista posebno i napravio je dobar dogovor sa gazdom, odlucili smo da pokusamo, jer u svakom slucaju bice nam ono:" Ko proba kajace se, ko ne proba kajace se!" Odlucili smo da pokusamo ako ne uspemo vraticemo se, podici cemo neki kredit i vratiti pare. Znam da za godinu dana ovde sigurno necu naci posao, moj suprug je sa gazdom napravio dogovor ako se vrati da nastavi sa poslom, tako da cemo valjda izgurati tu godinu nekako pa cemo znati na cemu smo. Ako ne uspemo ili nam se ne svidi vracamo se i znacemo da nismo za tamo i bicemo mirniji, to nam je sto nam je. To je nase razmisljanje sada.
Inace crkvu u Chikagu sam ti navela jer je tu najjaca srpska zajednica ali imas nase crkve svuda po Americi.
Zelim ti svako dobro i razumem te jer sam i sama aplicirala nemajuci konkretan plan, ne verujuci da ce me izvuci. Sta god odlucio zelim ti srecu.
26.03.2009. stigla druga koverta
15.05.2009. zakazan intervju
14.05.2009. obavljen lekarski
15.05.2009. odobrene vize
18.05.2009. podigli vizirane pasose
02.09.2009. Stigli u USA