[QUOTE=dreamerns;8829]Tu bagru bi u svakoj civilizovanoj zemlji vec zatvorili, ali ne i u Americi. Upravo taj univerzitet u Phoenix-u je najgori sto se tice maltretiranja....ali se ne moras prijaviti na njega, kupe oni podatke pitaj boga odakle...i pitaj boga kojim kanalima. Ne bi me cudilo da se ovda za svotu novca mogu kupiti od drzave podaci o svakom.[/QUOTE]
c,c,c....kako ste sam nezahvalni, ljudi hoce da vas skoluju, i to online, i zovu vas, brinu....a vi tako....nezahvalnici nijedni....sram vas bilo! ja bih vam odmah oduzeo green karte zbog takvog bogohuljenja! LoL :D
inace, to za mobilnu telefoniju nemojte uopste da vas cudi....u Americi je kvalitet usluge ko u Srbiji za vreme Slobe....ja sam bukvlano sve provajdere koji su postojali izmenjao u San Francisku pokusavajuci da nadjem nekog koji ce imati prijem na vecini mesta na kojima se krecem, i nisam uspevao. jedan je imao super prijem ispred zgrade u kojoj radim, ali ne i u samoj zgradi, drugi radi u zgradi ali na 10-om spratu, ali ne i ispred zgrade na ulici, kod treceg nesto deseto....ma da ne verujes....pa sam onda jedno vreme mislio da je problem u telefonu, pa onda menjaj silne telefone...i ne vredi....koliko mi se puta prekidala veza cim zadjem iza ugla, dok idem ulicom u samom centru grada....
Amerika, koja je inace proizvodjas svih tehnoloskih cuda, je jedna jako tehnoloski nerazvijena zemlja, i u mnogim firmama, verovali ili ne, se koristi jos uvek Windows 98!!!! ovo znam iz prve ruke....jer sam se bavio IT-jem......a Windows 2000 je i dalje "the latest & gratest" za mnoge.....XP i Vistu ce da gledaju tek u narednoj dekadi....hehehe
|