View Single Post
Staro 23.06.2009, 22:54
ex-usa
Gost

Nepromenjeno

jel mogu ja?

ja sam ispunio svoj decacki san da zivim u Americi, i ziveo sam preko 10 godina. ali tu se otprilike i zavrsava ispunjenje mojih snova u vezi Amerike.

znaci, za mene je zivot u Americi, kao i sama Amerika uopste, bila jedno veliko razocarenje.

sve je nekako mnogo jadnije nego sto sam zamisljao, a i standard je neuporedivo losiji nego sto to nasi ljudi zamisljaju. u Americi su me jedino prirodne lepote ostavljale bez daha, sve drugo je sasvim obicno, i nista spektakularno. ali to je samo moje subjektivno misljenje, mozda sam previse ocekivao....ko zna.........ali znam mnooooogo njih koji su se takodje razocarali, jer americka propagandna masinerija truje ceo svet emitujuci ulepsane slike njihove zemlje, i zivota u njoj......dok je realnost u velikom broju slucajeva nesto sasvim drugo..........u Americi nema puno sjaja, raskosi, glamura i bljestavila, to i Amerikanci gledaju samo na filmu....meni Amerika cesto deluje upravo suprotno, sivo i sirotinjski........ali to retko prikazuju na filmovima, i to nije interesantno.
Reply With Quote