Posle ravno 8 meseci mukotrpnog trazenja posla ... konacno se i teta Kaneolopa zaposlila. Krecem iduci cetvrtak da radim u lokalnoj robnoj kuci... od dna pa nadalje, plata minimalac i to je to. Jedino sam srecna shto mi je posao u blizini pa nemoram mnogo da commutujem kako se to popularno zove ovde. Neki preterani savet ili recep nemam, jednostavno trazite vezu, ako nemate to ili neko specijalizovani znanje koje je high in demand onda ste ga ugasili. Cinjenica je da se i ovde dolazi do posla preko veze i da ih morate praviti jos u Srbiji/Crnoj Gori/Hrvatskoj/Makedoniji ili odakle vec dolazite, pre nego sto dodjete ovamo.
E sada iskustvo sa voznjom, uzmite i te casove ako mozete dok ste u Srbiji, jer ovde to kosta nekih 65$/1,2h., ali uvek postoje paketi koji su neshto jeftiniji Za svaku shkolu manje vishe mozete naci kritiku na Yellp-u i kritike o istoj. Moje iskustvo je za sada pozitivno... od pokretanja/stajanja auta, do U turna i kruznog toka... sve sam izvela na prvome casu usposto i po nekoliko puta

jedino shto me nervira da je razmak izmedju casova voznje i po nedelju dana... jbg.
Toliko od mene za sada, aj Uzdravlje.