View Single Post
Staro 21.09.2009, 09:41
Bandzi Bandzi je offline
Član

Datum prijave: 20.08.2009
YU lokacija: Srem
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana Prikaz poruke
Ako si zainteresovan za studiranje u Los Angeles-u, UCLA Anderson School of Management je odlicna skola – ali je USC Marshall School of Business bolja (Private University: Undergraduate Program Ranked 10th Overall; 3rd in Entrepreneurship; 5th in International Business; 5th in Accounting – USA list of best Colleges). Obe skole imaju odlicne programe – ja ne mogu detaljno da ti odgovorim jer ti je pitanje dosta generalno (uzelo bi mi dva dana da napisem detaljan odgovor lol). Za pocetak – da li imas zelenu kartu ili ne? Da li mozes da prikazes sredstva potrebna za studiranje (u oba slucaja)? Da li imas nekog u US ko moze da potpise loan? Ili – zelis da studiras u US i interesuju te sve opcije? Studirao si Management – kao Business Administration ili nesto drugo? Koji University? Odgovori na ova pitanja prilicno mogu da iskristalisu koje su ti opcije….
Pozdrav!
P.S. Hvala
Huh, evo ovako:
Nemam zelenu kartu; nemam toliko novca(mogao bih da prikupim nešto); možda bi mogao da pronađem nekog ko bi mi potpisao za taj loan (koliko je to novca? Ova informacija bi dosta pomogla, ako možete napišite treba od xxx do xxx $$$ u zasvisnosti od programa ili čega već).

Našao sam jedan univerzitet u državo Iowa [predložila mi je Redsonia sa foruma krstarice] koji nudi dobre uslove [url="http://www.mum.edu/mba/internships.html"]. Naši ljudi koji su završili ovaj Univerzitet su dobili vizu i posao posle internship-a.

Studirao sam Enterpreneurial management na Braca Karic University, da li imate informaciju o tome da li je priznat tu u US?
Interesuju me MBA studije.

Dobro sam razumeo management (prosek možda i nije nešto, ali to je zato što sam se manje trudio u prve dve godine [nisam razumeo dosta toga] koliko je 8.74 po US standardu? ), stoga mislim da bi bio dobar u tom poslu.
Mislim da bi mi MBA diploma mnogo pomogla u traženju posla i daljem napredovanju.

Ako mislite da su mu šanse slabe da li imate neki predlog [cilj: MBA u US i nakon toga dobiti dobar posao, bar privremeno, u management-u po mogućstvu u U.S.]?

Hvala
Reply With Quote