View Single Post
Staro 16.10.2009, 08:28
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Hej - u redu je lepo ti rekoh nemoj da se selis u Kaliforniju, ja te podrzavam u tome.

Btw, odakle ti iskopa ovo

Citat:
I ti si uvjerena da je Yugoslavia bila zlatna?
?

Koliko ja vidim, napisah

Citat:
iako pola moje familije stalno setno...
Nesto se ne razumemo kako treba meni je 200 gang related ubistava (uglavnom medjusobni obracuni) godisnje na 4 miliona ljudi zaista u granicama prihvatljivog (btw rekoh ti da odes na onaj link gde ti kazu da je broj gang related ubistava manji 44 odsto u odnosu na isti mesec prosle godine, ali izgleda ti to ne ide u prilog); ti gazis po tome k'o da je pobijeno hiljade ljudi dok ide na posao (a ono vecina od toga dileri drogom koji cine 0.005 odsto ukupnog broja stanovnistva ne racunajuci ilegalce).

Ja toliko jer nekako ne zelim da ti menjam misljenje o CA niti da te ometam u ispunjavanju cilja - pogotovo ako ti je cilj da se ne selis u CA. Drugo - svi znamo sta se dogadja sa ekonomijom, tako da izmisljanje tople vode i prepricavanje novinskih naslova (koje btw niko ovde i ne spori) nama koji zivimo ovde je totalno nepotrebno. To sto je gubernator prodao visak u vreme krize mi je mnogo draze nego kad cujem na sta predsednici vlada u balkanskim zemljama trose pare... sigurno njegova "prodaja iz garaze" nece da me baci u bedak sto sam otisla iz "domovine"... tebi zelim srecu - izmedju ostalog i u istrazivanju svih negativnih strana drage nam Kalifornije Zana Out!
Reply With Quote