OK, ljudi nisam mislio nista lose o Vama, mada je mozda tako zvucalo... Samo zelim da naglasim da to sto Vama traze, kao dobitnicima na lutriji, to je smesna cifra za pocetak da bi dobili green card... Samo hocu da kazem da bi mnogi u Srbiji davali zaista enormne cifre (nepovratno) samo da mogu da dobiju GC (a nisu izvuceni na lutriji). Verujte, ovde u Srbiji i da imate poprilicnu sumu novca (pa i stotine hiljada eura) ovde ce da Vam taj novac propada, verovatno necete imati posla, bicete prinudjeni da samo trosite te pare koje imate (moj slucaj) i generalno necete biti zadovoljni sto je to tako. Iako ste "obezbedjeni" i zivite lagodno, ipak niste srecni jer imate samo rashode, a prihode nemate... zato sto zivite u Srbiji... OK, znam da vecina u Srbiji nema "ustedjevinu" i zivi samo od svoga rada jako bedno... ali verujte koliki god da novac imate u Srbiji, ipak cete gledati ida odete negde gde cete taj novac moci da uvecavate, ili makar da vam prihodi budu isti kao i rashodi pa da "ne profuckate" pare koje imate do kraja zivota... Ja toliko zelim da odem u USA, da osetim da i ja nesto zaradjujem (vredim), a ne samo da trosim ono sto sam nasledio... A ipak nemam milion eura (daleko od ove cifre) da bi preko toga dobio... Lutrija me nece... Cujem sad glasine da DV 2008 nece ni biti, pa onda vise nemam ni cemu da se nadam ako zaista ukinu tu lutriju... U svakom slucaju onima koji su dobili zelim srecan put i sve najbolje... Ako nista drugo sigurno cete moci da zivite od svoga rada sto ja jako zelim jer ja zivim "lagodno" od novca koji ja nisam direktno zaradio... Jos jednom SRECNO!
|