Citat:
Prvobitno poslao korisnik altrix
Sta ima tu da se objasnjava, to je sasvim subjektivna stvar, ajde ti dodji u Srbiju da zivis ....pa mesec i po dana bi ti bilo sasvim dovoljno da shvatis kako je ovde......
Jezim se komentara poput dovedi babu da ti cuva decu?!? ...ili ti radim tri smene i uspeo sam deci da pruzim normalan zivot.....koji bre normalan zivot. Pa tom detetu ne trebaju roditelji koji crkavaju od posla i dolaze kuci nervozni sa nedovoljno strpljenja za tu istu decu. Sve ovo, moze da kaze neko ko nije roditelj, odnosno nema decu...inace, dete kada je bolesno ili nesto drugo, ono ne bira smenu!
Probao, video i shvatio..... zivot je tamo gde si ti a ne tamo... negde drugde!
Najiteresatnije od svega, za ljude koji su u Americi a nisu roditelji, kada dobiju prinovu u svojim zivotima bice na onim istim startnim pozicijama kao kada su i prvi put dosli... do tada "rekla-kazala, moj prijatelj kaze" ostavite za drugi put.
|
nezelim produbljivati smjer ove diskusije ali samo da te ispravim imam dvoje djece 15 i 16 god i vjeruj mi znam sta znaci biti roditelj ,ako pogledas godine mozda shvatis da su se djeca rodila u najgorim 90-tim godinama. nemama ni baka-deda servisa ni rodbine svaki trenutak i svaku boles sam sa njima provela i ako je neko isao doktoru ili bilo gdje drugo isli smo svi dok je muz radio a i kad je dosao mrtav sa posla posle 12 sati rada iamo je vremena za djecu.diplomirala sam i nisam radila 8 god jer sam bila sa klincima ali svakako se to za njihov osmijeh isplati.tako da sigurno znam sta pricam iz puno iskustva. a ispod godinu dana truda da se nesto napravi od zivota nepriznajem.
i nije stvar doci i vidjeti dali ti se svida to mozes i turisticki ali ako se odlucis na nesto ovako onda zapnes do daske i spreman si na odricanja