View Single Post
Staro 21.10.2009, 22:01
steficacvek's Avatar
steficacvek steficacvek je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 19.05.2008
US lokacija: Phoenix, Az
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Wingreen zaista ne razumijem zasto tako reagujes. Vec dugo se druzimo ovdje,razna iskustva smo zajedno prosli i ja zaista mislim da sam ovdje stekla nova virtuelna prijateljstva. Jako mi je zao sto su vas takve prepreke docekale odmah na pocetku. Mislim da te niko nije osudio zbog tvoje odluke, barem ja to nigdje nisam tako razumjela. Nisi se dugo javljala i onda odjednom ovakva vijest, znaci nesto se desilo. Mislim da ce se svi ovdje sloziti sa mnom kad kazem da smo tu da pomognemo jedni drugima, savjetom, iskustvom ili makar lijepom rijecju. Niko te ne razvlaci niti se raduje tvojim teskocama. To iskustvo koje si ti dosad stekla je kratko i bolno. Vjeruj mi i ja sam se u mnoge stvari razocarala i tek sad vidim koliko nisam bila upravu za mnoge stvari. Ja sam opet u puno drugacijoj situaciji nego ti i ne mogu da ti dajem ikakve savjete osim nemoj da se ljutis, tu smo jedni za druge. Ako mislite da je najbolja odluka da se razdvojite dok ne bude bolje, pa i to je dobro rjesenje. Svako za sebe najbolje cini.

Sto se tice odlaska, kao sto znas ja sam morala ici nazad u BiH nakon samo 3 mjeseca boravka. Nisam imala nikakvih problema, ali me fino carinik u Chicagu ispitao zasto sam isla kad je vidio da je proslo samo 3 mjeseca od dobijanja GC. Ne znam je li ti to od neke pomoci, ali eto kratki info.

U svakom slucaju zelim ti svu srecu!
23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC
28.5.2008. Koverta stigla u KCC
13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled
The Day - 20.3.2009.
Visa granted

In US since May 26, 2009!
Reply With Quote