[QUOTE=chicagopn;12179]ja za sve sto napisem stojim iza toga ,ako hoces stan za 500$ slobodno mozes meni da se javis na private..... a ako si ti poneo 30000$ neznam sta trazis onda u Americi,ili verovatno neznas sta je muka ,ne vidim gde sam ja pogresio misam pominjao milijarde nigde,ali NISAM OD ONIH "NIJE NI OVAMO KAO STO JE BILO I OVDE JE PROPAST"
I NARAVNO DREAMERS
moras se pomiriti sa cinjenicom da ima ovde ljudi koju su pre tebe dosli u Americi i s toga su malo vise upuceni :)[/QUOTE]
Kao prvo, ne moze porodica po zakonu da ide u studio....znaci mora jednosoban stan. Ako i nadjes u nekom kraju stan za 600$, onda u njega sigurno nije ukljuceno grejanje i sl. Posto je ovde grejna sezona 8 meseci godisnje, plin moze zestoko da te izadje....pa je taj stan onda 800$, a ne 600$ (znam koji su tako prolazili). Da ne govorim da u tim krajevima koje si gore pomenuo moras gledati da stan nadjes jaaaako blizu voza, inace moras odmah kupovati kola.
Ne vidis gde si pogresio? Pa ako si vec toliko iskusan i dugo u americi, onda bi trebalo da znas sta 100$ ovde znaci. Te ljude koje pominjes su mozda dosli sa 100$ ali kod rodjenog brata ili na neku foru da ih neko bukvalno izdrzava dok se ne snadju. Ovde 100$ nije dovoljno za mesecnu hranu, pa ni samo leba da jedes i spavas na ulici. Sto se tvog zadnjeg komentara tice, naravno da ima ljudi koji su daleko vise od mene upuceni, ali takodje sam upoznao ljudi koji su dosli 15 godina pre mene, a daleko su manje upuceni, jer ni jezik drzave u kojoj zive ne znaju. Od Amerike nisu videli nista osim srpskih crkvi, prodavnica i kafana....i da... voze mercedese (jer to je ono najbitnije).
|