Ja znam da je ovo forum u vezi green card lutrije, pa ja rekoh da je tu i obuhvacena ova green card putem braka, ali se vi cvrsto drzite svojih okvira i vidim da se po malo i posprdavate. A da ne znate mozda neki forum koji je za upoznavaanje ljudi koji su u inzomzestvu?
A ti Zana vidim da si glavna odje, i mislim da je banalna stvar a da ne razumijesh tu recenicu, al hajde kad me tijerash da ti objasnim zasto ne objasnit cu ti, evo ovako :
1.) "da pomogne meni- to se prije svega odnosi na to, da upoznam curu koja bi sklopila fiktivan brak, ona bi meni pomogla jer bih ja dobio papire"
2.) "da pomogne sama sebi- ona bi sama sebi pomogla u finansiskom obliku, danas je svaki priliv novca koristan bar ja tako mislim"
Nisi nikad za ovo cula jel Zana? I ne znam koji je razlog da postavljash tako ironicno pitanje da ti objasnim rijeci koje su u bold, jer tacno se zna kako si ti to napisala. Mislim da je ljudski ako ovaj forum nije forum kao za moj slucaj, mislim da bi fino bilo da me uputite na neki forum koji odgovara mojim zahtijevima.
|