[QUOTE=Adnan;12627]Prije sve pozdrav i hvala ti na tvom postu...
Sto se tice slike mozda ti se cini prevelika, ali ipak nije, jer sam je sada provjerio na validatoru ove stranice, koji je isti kao i onaj na zvanicnoj stranici lutrije ... i kaze slika je sasvim uredu.
A sto se tice druge stvari...i toga da okoncam ovu "agoniju" oko slike....zao mi te je ali NECU ... sve dok mi ne bude potpuno jasno .. a za to ovaj sajt i sluzi ... u svakom slucaju ja sam se vec unaprijed izvinuo ljudima sto smaram i zamolio za pomoc...tebi ako ovakvi postovi smetaju jednostavno ih ne citaj ... ipak ko zna mozda ti postavljas i "gluplja pitanja" od mene ... u svakom slucaju hvala na briznosti ...
P.S. Jos jednom hvala svima koji su dali korisne savjete sto za ovu tako i za neke sadasnje i buduce teme ... sigurno ce nekom pomoci. Pozz :;D:[/QUOTE]
ne razumijem zašto napadaš čovjeka ako ti hoće pomoći? dobro ti je rekao jer u prethodnim postovima ti sve piše a ti i dalje ne kužiš.
i to se opetovano događa baš s takvim kao što si ti koji se registriraju i automatski zahtjevaju sve odgovore za svoje probleme u jednom postu.
99% svega pri prijavi je već detaljno objašnjeno nekoliko puta, ostalih 1 % su specifični slučajevi na koje vjerojatno ovdje nitko nemože odgovoriti sa sigurnošću.
što se tiče slike, nije prevelika nego premala. 599x599 pixela :bravo:
|