View Single Post
Staro 19.11.2009, 14:47
American dream's Avatar
American dream American dream je offline
Drug član

Datum prijave: 06.11.2009
US lokacija: možda jednog dana
YU lokacija: HR
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejancic Prikaz poruke
Ne kroje oni kulturu, oni je samo zarad profita ignorisu. Ali ignorisu je i svi oni koji umesto da porade na sebi i sopstvenoj kulturi jedino sto znaju je da imenuju gore pomenute kanale i emisije...

Da li je moguce da i dalje postoje ljudi koji misle da ce ih odlazak u SAD osloboditi ovakvog tipa emisija?!?! Da li je moguce da ljudi i dalje ignorisu cinjenicu da je 99% ovih emisija radjen po licenci koja, ako nije potekla iz SAD tamo je bar emitovan jedan od prvih serijala. Da li je moguce da niko nikada nije pogledao emisije tipa: Rob and Big, Girls of the playboy mansion, A shot at love with Tila Tequila, Fist of Zen, My new bff i ostale idiotske emisije... Emisije u kojima su sve prave zivotne vrednosti totalno ignorisane... A i pored svega toga to su emisije koje dozivljavaju dvocifreni broj serijala, a za neupucene odluke o nastavku snimanja se donose samo na osnovu gledanosti prethodnih serijala.

Kako god da okrenes odluka je samo na nama samima, da li cemo gledati emisije koje nemaju nikakvu poruku i pouku ili ne... Ja glasam za ne, ali bez da krivim one koji ne misle kao i ja...
jednim dijelom si u pravu. te emisije dolaze iz USA ali nemožeš uspoređivati koncentraciju ovdje i tamo. neznam kako je u srbiji ali ja ovdje imam 4 kanala HRT1, HRT2, RTL i NOVATV. Prime time subota, nedjelja big brother, farma, hrvatska traži zvijezdu, idol ovaj, idol onaj (neznam kak se to sad zove), gotovčevi, trenutak istine, red carpet da ne nabrajam dalje, a kad to nije na programu onda su nekakvi filmovi koje sam prožvakal desetak puta.