View Single Post
Staro 01.12.2009, 15:58
Sloba_Kg Sloba_Kg je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.11.2008
US lokacija: Atlanta, GA
Nepromenjeno

[QUOTE=konislav;13024]Cilj igre je trazenje posla od min 18$/sat za pocetak.[/QUOTE]

to imamo.

[QUOTE=konislav;13024]Da bio sam u Iraku i zaradjivao dolare, a cije su je neznam tacno. Meni nije ni mnogo bitno. Ja cu ponovo u Irak, ako treba i u Iran (ako amerikanci udju tamo), a neznam sto bi se mi raspravljali cije su pare.[/QUOTE]

Ajde odluci se, isao si u USA ili u Irak? Da si zaradjivao dolare to znamo. Malo mi samo pojasni koliko dugo si ziveo u americi i gde? Ili samo imas pare i search engine i znas koje su cene kuca ovde (mada tesko da ima za 60 000 bar ovde gde ja zivim).
...I ovaj moj drug sto nekada igrao basket samnom nije raspravljao cije su pare pa zavrsio u zatvoru...mislim, sad ga zovu kralj kokaina.

[QUOTE=konislav;13024]Ako poneses 10000$ ili manje, a kupis auto od 2000-5000$, mislim da ti se relativno lose pise.Koliko je zakup za stan? .[/QUOTE]

I to smo uradili i super nam ide (doduse nemamo dete, jos uvek). Stan kosta 779$, one bedroom.

[QUOTE=konislav;13024]Zato sluzi te pare koje sam ja pomenuo i tih osam i vise meseci za trazenje posla. Cilj igre je trazenje posla od min 18$/sat za pocetak. I to je mala plata za uzivanje, zato sluzi rezerva. Od rezerve se svaki mesec ubacuje po 1500-2000$ i tako se izguraju prvih dve-tri godine.
Ako ja mogu iz usrane Makedonije da odem na letovanje, na sajam, u restoran, to isto ocekujem i u Americi. Pa zasto sam isao u USA, da radim i da se patim?[/QUOTE]

Ja imam totalno drugaciju matematiku od tebe a sad za novu godinu idemo na odmor (jesenovanje, zimovanje, kako god) bez da to udara nesto previse na kucni budzet.

[QUOTE=konislav;13024]Kazi kolko bi tebi trebalo vremena da nadjes posao na primer: Rezidental electrician ( u boljem kvartu), network administrator, data base administrator, application software developer, ajde uzmimo i najgore- IT tehnician ( za pocetak). Ne ide to bas brzo, proverio sam. Ako me demantujes, ja cu biti srecan.[/QUOTE]

Celim ovim svojim postom ne pokusavam da te demantujem uopste, jer mislim da si ti ubedio sebe da je to nemoguce pa zasto bih onda to ja radio i nesto se prepucavao.
Ali...resident electrician, IT poslove, mislim da bih mogao da nadjem sad, danas, da znam to da radim, a ne znam. Jbg. Poznajem par ljudi koji su vlasnici jako velikih kompanija (u atlanta metro area) bave se IT poslovima.
Sto se resident electrician tice, evo tri momka iz bosne rade u naselju do mog bas taj posao. A zivim u jednom od boljih krajeva ovog olimpijskog grada.

P.S. nikada oni nece uci u Iran....A ja i dalje ne zelim ratne dolare!Ciji god da su!
17.6.2008 - poslao kovertu u KCC
1.12.2008 - stigla druga koverta
15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA
U Atlanti od 13.maja 2009.