View Single Post
Staro 02.12.2009, 00:43
konislav
Gost

Nepromenjeno

[QUOTE]Ajde odluci se, isao si u USA ili u Irak? Da si zaradjivao dolare to znamo. Malo mi samo pojasni koliko dugo si ziveo u americi i gde? Ili samo imas pare i search engine i znas koje su cene kuca ovde (mada tesko da ima za 60 000 bar ovde gde ja zivim).
...I ovaj moj drug sto nekada igrao basket samnom nije raspravljao cije su pare pa zavrsio u zatvoru...mislim, sad ga zovu kralj kokaina.
[/QUOTE]

Bio sam u USA i Irak. U USA sam bio tri puta, a kako sam imao dosta slobodnog vremena i viska novca, isao sam okolo i prikupljao informacije. Nisam samo trazio posao, jer sam ga imao. A u Iraku sam radio sa amerikancima, pa sam u razgovoru sa njima dobijao pretstavu o zivotu u Americi i cenama svega i svacega. Kad mi je nesto bilo cudno ili prosto neverovatno, terao sam ih da mi donesu racune da bih se uverio.
Gde sam ja to rekao da za 60000$ mozes kupiti kucu. Vrati se nazad pa lepo procitaj sta sam ja napisao.
Ako te toliko interesuju cije su pare, pitaj americko ministarstvo odbrane. Ja sam od njih dobijao platu, a odakle njima, to me ne interesuje.

[QUOTE]Ali...resident electrician, IT poslove, mislim da bih mogao da nadjem sad, danas, da znam to da radim, a ne znam. Jbg. [/QUOTE]
Mozda samo mislis, mozda ne bi mogao.

[QUOTE]Poznajem par ljudi koji su vlasnici jako velikih kompanija (u atlanta metro area) bave se IT poslovima. [/QUOTE]
Dali to pokusavas da me fasciniras nekim svojim poznanstvima ili samo prodajes zvaku kako si ti faca. Sest meseci si tamo i poznajes vlasnike velikih kompanija? To prodaj ortacima iz kraja, kad budes dosao na odmor (ako mozes da skupis pare za karte) kako si ti velika faca u Americi. Naravno mozes im obecati da ces im sigurno pomoci, kad budu dosli u USA. To je onako bas tipicno naski.

[QUOTE]Sto se resident electrician tice, evo tri momka iz bosne rade u naselju do mog bas taj posao. [/QUOTE]

Inace su ta tri momka dosli pre dva-tri meseca i odmah uleteli u taj posao?

[QUOTE]P.S. nikada oni nece uci u Iran....A ja i dalje ne zelim ratne dolare!Ciji god da su![/QUOTE]

Kome je bitno kakve dolare ti zelis? Predog je dat kao jedna od opcija za brzo akumuliranje kapitala. Ko ne voli, ne mora ni razmisljati o tome.