[QUOTE]Momci su ovde od 1997, 1999 i 2001 godine, vec su drzavljani i mirni porodicni ljudi, dodji pa cu te upoznati, pravi primer kako se nasi ljudi druze (a pritom ne pokusavaju da zajebu nekoga) [/QUOTE]
Pa kave veze ima neko ko je tamo 12 godina, sa pronalazenjem odredjenog posla odmah po dolasku. Pa za 12 godina mozes postati guverner ili kongresmen, a ne elektricar. Kazi ti meni kad vec poznajes toliko ljudi, kolko njih su dobili taj posao odmah po dolasku.
[QUOTE]Znaci ipak bi ti uzeo kredit za kucu od tih 60 000$. Ajde molim te opet, izbaci racunicu koliko bi placao mesecno ratu na 30 godina ili bi ti uzeo kredit i otplatio to za 6 meseci...[/QUOTE]
Nadji mi bar jedno mesto gde sam ja pomenuo da cu kucu kupovati od tih 60000$ ili gde sam pomenuo da cu uzimati kredit. Nemoj da pises nesto samo da bi napisao, procitaj lepo sta sam napisao pa odgovaraj.
[QUOTE]Pare su krvave i hvala ali ne hvala. Svakako kapiram da si imao dobru nameru i ja ne bacam hejt (sto rece neko) za razliku od tebe. [/QUOTE]
Ako su te pare krvave, zasto i ti dajes svoj doprinos, zasto uplacujes u taj fond?
"bacam hejt" mozes li mi prevesti? Ne razumem sta to znaci, a ne znam na kom je jeziku, pa ga ne mogu prevesti.
[QUOTE]Meni je ovde na jugu lepo, nas dvoje zivimo nas mali lep porodicni zivot, radimo oboje, i nama je dosta, ko hoce da slusa tvoje savete neka slusa, ja prosto tvrdim da posao ako ne nadjes za 8 meseci onda ili biras, ili nemas srece ili si totalno bez engleskog ili nesto cetvrto (da se ne izrazavam) [/QUOTE]
Prvo si trebao da lepo procitas sta sam pisao, pa da se javis sa komentarom.
Pa kolko puta sam vec napisao da biram posao i da jedino normalnim smatram biranje posla. Pa ako sam otisao u Ameriku, trebam postati rob? Kolko puta sam napisao da ono sto ne bi radio ovde, ne bi radio nige na svetu. Klosarski posao je klosarski, ma gde bio. Procitaj sta je pisano pre, pa se javi da das komentar.
|