View Single Post
Staro 08.12.2009, 18:24
Bandzi Bandzi je offline
Član

Datum prijave: 20.08.2009
YU lokacija: Srem
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg Prikaz poruke
Pa kad napravis udes ima veze. Eto moj drug je imao rest eriju na samo minut i zaspao je, produzio pravo i negde u indijani umesto da skrene produzio pravo na nadvoznjaku, pa upao sa kabinom negde i jedva ga izvukli. Srecom prosao je samo sa laksim povredama kaze sreca da nije biio vezan jer je kako kaze cela njegova strana je smrskana a on je prosao sa manjim povredama.
I zato se slazem kad se u stratu daje najextremniji primer, tu svi novci vise nisu bitni.
Ja sam imao saobracajku pre 2 god, a bio sam samo putnik, oporavak je trajao 7 meseci...a nisam ja vozio.
Sada kad ja vozim to famozno skretanje u levo me i dalje plasi...
E sad ko je spreman ili misli da jeste, svaka cast, znam coveka koji je kucu kupio (isto lutrijas ali od pre par godina) jer je ziveo u kamionu (ne znam da li je kuca 60 000 ) ali opet zena i dete su i dalje u Srbiji dok on ne nakupi dovoljno para.

Evoo info za truck driving school:

ALAMO TRUCK DRIVING SCHOOL
5264 W. 47th St.
Forest View, IL 60638

Phone: 708-793-5511 , 708-793-5522
Fax.:708-458-4408
alamotruck1@sbcglobal.net
Slobo,
kada sam rekao da 15 min ne pravi razliku, mislio sam na 8-9 sati vožnje (ovde važi to pravilo ). Između 9 sati vožnje i 9 sati i 15 min nema razlike, a policija se jako obraduje, jer ipak treba ispuniti normu (ispisati određen broj kazni).

Koliko je Vaš drug proveo taj dan za volanom kad je doživeo saobraćajnu nesreću?

Mislim da je 12 sati vožnje prihvatljivo u toku 24 časa.

Slobo,
Hvala za informacije.

Zna li neko zašto je kod američkih kamiona motor ispred kabine, a ne ispod, kao što je to slučaj kod "evropljana"?
Reply With Quote