Covek jeste u pravu sa svim onim sto je rekao. To jeste tako kada pogledas, ali kao sto je i sam napomenuo neki ljudi su ovde srecni i ne razmisljaju o tim stvarima. Kada bi covek krenuo o Srbiji da plevi najlosije stvari, spisak bi isto tako bio podugacak. Takodje, ima naravno i mnogo lepih stvari i on ih je sam i naveo. Ovde moze biti raj ako uspes i kolicina novca kojom mozes naplatiti svoj rad moze biti vise nego bezobrazna. Mozes naplatiti i milion sat vremena posla (ako do toga dodjes). Jednostavno nema granice. Isto tako, ako se nadjes na suprotnoj strani.....mozes pasti jako nisko i jako gadno. Ja licno mislim da vredan i strucan covek u svom poslu ne padne na bas niske grane, ali ono sto je najgore je da mozes ceo zivot stedeti neke parice, raditi i steci nesto....i onda nakon 20-30 godina rada da ti se nesto gadno desi (bolest ili sl) da za jedan dan puknes na najnize grane. Da ti penzion fond ode u 3 pm za jedan dan (jer je pala berza bas kada treba da ga podignes). Da si osudjen da radis u 70 godini i sl. To je ono cega se ljudi ovde najvise i plase.
|