17.12.2009, 23:57
|
 |
Stari vuk
|
|
Datum prijave: 24.11.2008
US lokacija: Ohio
YU lokacija: Vojvodina
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreadnot
Lenhi ti je dao dobar savet, postavio si pitanje i nadaj se da ce neko ko mozda ima iskustva u ovome da ti se javi privatnom porukom i da detaljnija obavestenja. Imali smo vec postove slicne sadrzine i reakcija je bila slicna kao kod tvog posta jer je, koliko sam razumeo, server na kome je ovaj forum je u USA, deo mora da bude na engleskom , predpostavljam zbog njihove kontreole (CIJA, snajka, upropastili pola sveta), a da ne bi bilo ikakvih problema za gazdu foruma, posledicno i sve nas koji smo na njemu, ljudi su malo oprezni kada su neke ovakve, kao sto je vec napomenuto ilegalne stvari u pitanju. Nije problem da li je to malo ili puno ilegalno, u svakom slucaju je planirano krsenje (izvrdavanje?) zakona i kao takvo nije bas za javnu diskusiju. Imaj to u vidu kada postujes, jednom si vec napisao, ljudi su videli, nema potrebe da ponavljas, ko zna da li je negde neki pratilac setovan da trazi reci "brak", "papiri", "dozvola", "ulazak", "viza", "drzavljanstvo" i sl.
Sad sam ja paranoican...
|
E sad sam i ja paranoicna  Nemo' me odbiju za drzavljanstvo zbog lupanja na forumu!