Tema: Serbish
View Single Post
Staro 25.01.2010, 00:08
konislav
Gost

Nepromenjeno Serbish

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic Prikaz poruke

@konislav: na ovom forumu trenutno se koristi 7 (i slovima: sedam) jezika. Ubeđen sam da nikome ne smeta mešanje tih istih jezika, jer je najbitnije da se sve razume i da je sve jasno svima. Činjenica. Mislim da nije u redu da zbog ovakvih stvari bilo koga prozivaš, jer znaš kako to ide, bio si u Americi - ako ti se ne sviđa šta piše, tvoje pravo je da isto i zaobiđeš.

A kad već daješ primedbe, onda bar gledaj da ti rečnik bude adekvatan; siguran sam da možeš ti mnogo bolje da se izražavaš, a da to bude bez upotrebe rečnika koji sadrži izraze koji su vulgarni i uvredljivi.
Uostalom, to nije po pravilniku, koji bi trebao da pročitaš - jer si ga u više navrata prekršio.
Ajde domacine budi dobar pa mi kazi koja su to sedam jezika, ja nesto ne mogu da prepoznam sedam jezika.
Sto se recnika tice ja mislim da je adekvatan, mozda je malo vulgaran, to dozvoljavam da mozda nije po pravilima foruma, ali se nikako ne moze reci da je uvredljiv. To samo oslikava realno onoga na kojeg ili koju se odnosi, medjutim pokusacu da pronadjem adekvatnije izraze t.j. opise.
Reply With Quote