View Single Post
Staro 25.01.2010, 19:31
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno Gde ziveti ako si pusac

Kao sto je mnogima vec poznato, u Americi se na pusace gleda kao na najgori smrad od ljudskog roda koji je ikada hodao planetom zemljom. Mozes biti tetoviran od glave do pete, sav u mindjusama, obucen kako god hoces (na to mislim i da se u gacama setas po gradu). Mozda zvuci malko smesno, ali recimo da se na narkomaniju gleda daleko blaze nego na pusenje (cak je u nekim drzavama kao sto je kalifornija legalizovana marihuana, ali pusenje je zabranjeno). Veoma je interesantna cinjenica da je to uradjeno zbog male dece i trudnica. Biti dete ili trudnica koje loce u pubu subotom uvece je skroz ok, ali biti pusac u tom pubu i time ugroziti trudnici koja je upravo popila bure piva zdravlje....o boze, pa tebe treba na kolac nabiti. Jos je interesantnije da je skroz ok (cak i pozeljno) je posedovati auto...ma ne jedan, nego bar dva koji trose 50 litara na 100 km i istim se vozati bar 150 milja dnevno. To je ono....pravo americki...ugljen monoksid je zdrav...pogotovo za ozon.
U svakom slucaju, ako spadate u kategoriju osobe kojoj po vecini ovde treba oduzeti sva ljudska prava i proglasiti je zagadjivacem gorim od onih koji sire ovu propagandu (pusac), stvari ipak nisu tako lose, jer su neki gradovi/drzave tolerantniji.

Gradovi u kojima se u barovima sme pusiti:
Arlington, Atlanta, Fort Worth, Indianapolis, Jacksonville, Memphis, Miami, Las Vegas, Nashville, Oklahoma City, Philadelphia, Pittsburgh, San Antonio, Tampa, Tulsa, Virginia Beach, and Wichita.

Drzave koje dozvoljavaju (ali gradovi mogu doneti striktiniju odluku):
Arkansas, Florida, Louisiana, Nevada, Pennsylvania, North Dakota, and Tennessee.

Informacija skinuta sa Vikipedije

Naravno, ovo se svakog trenutka moze promeniti, tako da treba stalno pratiti :-)

Od svih ovih gradova, ja imam povratnu informaciju iz Las Vegasa i Nashville (tu cak u barovima stavljaju znak "smokers welcome")...

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote