[QUOTE=Neverhood;13834]Cestitke Dreadnot! :1081:
Ako budes imao volje napisi molim te sta si im pricao engleski u tih 5 minuta.
Hvala unapred![/QUOTE]
Da me ubijes, ne mogu mda se setim tacno. U sustini, to je bio najobicniji razgovor, sve ono sto su i drugi do sada pominjali kao opste teme, gde idemo, sta cemo da radimo, da li sam vec bio u Americi i gde, par neobaveznih opaski tipa, kad sam rekao da sam bio u USA 2004., u organizaciji USDA (njihovo ministarstvo poljoprivrede), sluzbenica je prokomentarisala da je i njena keva putovala u Mexico preko USDA i sl. Ma kao da smo seli na kaficu i caskali, potpuno opusteno. Kad samo pomislim da sam imao blagu tremu, dodje mi da se nasmejem. Ovakjo bih svakog dana isao, nista ne boli. Jos kad je na kraju rekla "It all looks fine to me" sa poslovicno sirokim osmehom, ma kao rod rodjeni...
Salu na stranu, ne bih da postavljam teoriju da je bolje pricati na engleskom, ali kao sto bi svaki Vulkanac rekao - Logicno je. To je ipak njen maternji jezik, a ja cu ga ubuduce koristiti kao svoj. Ako im pokazes da ti nije nikakva frka da ga koristis na necemu sto bi trebalo da bude vrlo vazno, a konacni intervju pred viziranje svakako to jeste, verovatno im to bude osnova za dodatne poene.
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
|