[QUOTE=dreamerns;13982]Mnogi pricaju da je dovoljno 3-6 meseci i da ti onda skinu secured flag i krenu da te zasipavaju drugim karticama...[/QUOTE]
Kao sto rekoh granica kred sposobnosti je oko 660 bodova, puno raznih informacija i dezinformacija kruzi ali to ti je lako videti koliko ti treba da vrtis secured karticu da bi dobio bankovnu kreditnu karticu.
Sam znas da ima kredit report koji mozes da uzmes jednom godisnje besplatno ali takodje postoji i opcija u bankama da gledas svoj kred report svaki dan ako hoces za cini mi se 10$ mesecno koliko oni to naplacuju, prvi mesec dobijes za dz.a ako hoces dalje onda je 10$ mesecno, tu vidis sve i mozes da vidis koliko ti tvoja secured kartica nosi bodova i koliko treba da je vrtis da bi dosao do 660 bodova, dok ne dodjes do te granice ne treba ni da se zamaras sa apliciranjem za druge kartice.
Dalje taj plin sto spominjes, jeste to je istina ali mislim da ti to nesto puno nece popraviti kred skor mislim u globalu opet ti treba dosta vremena da bi dosao do nekog skora za kred karticu.
Ove stvari umeju jako da nanerviraju coveka to znam ali svi prolaze kroz to oni koji kazu da nije tako nesto kriju i ne govore do kraja istinu
|