View Single Post
Staro 06.03.2010, 21:45
dragance dragance je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.05.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dobrad66 Prikaz poruke
pozdrav iz velike gorice i ja sam učesnik u utrci za green card vizu DV-2011 pa me zanima ako je ta viza vredeća za 60 mjeseci a što kad isteknepošto ja imam nameru da prodam kuću i odlazim za stalno pa makar i govna jeoa imam i ženu i dvoje klinaca dali nakon toga te vraćaju natrag kući ili imaš pravo aplicirati za USA državljanstvo.pod uvjetom da si uzoran građanin.jer moram znati na što idem.bio sam na azilu u irskoj i taj sistem je živo sranje ne preporučam nikome stalno strepiš od deporta nemožeš da ideš raditi smjeste te u usrane kampove i slična sranja jer ako je to nešto slično onda je to promašaj bar za mene radije idem kao skiled worker za australiju.UNAPRED ZAHVALAN obradović dalibor
Pazi, napravio si grešku odma, učestvuješ u lutriji za green card a ne znaš šta je to zapravo.Kao da učestvuješ u pravoj lutriji gde je moguće dobiti novčani dobitak a ti ne znaš koliko dobijaš ukoliko pobediš, znaš samo da dobijaš nešto novca.
Green card predstavlja stalnu boravišnu dozvolu, imaš dozvolu da neograničeno ostaneš u USA + pravo da radiš.
Postoji jako puno informacija na ovom forumu, nemoj da te mrzi da ih pretražiš.