View Single Post
Staro 24.03.2010, 22:17
nemili's Avatar
nemili nemili je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.10.2009
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku nemili
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik barajevo31 Prikaz poruke
Brate minli, neznam kako je vama ali meni baš brzo prodje. Znate vi da smo slali uloge oktobra meseca? Evo navršava se pola godine već, još dva puna meseca (April i Maj) i 1.jun je tu. Hej ljudi, još dva meseca! Neki će se ljudi obradovati a neki razočarati. Jao, možete zamisliti da će za dva meseca nekima da se promeni život.

I ja sam hteo da odem u Ameriku (i dalje želim) ali ostao sam bez kinte pa ako me izvuku teško da ću da odem. Nemam ni dinara u džepu, možda samo za avionsku kartu. Eh jebem li ga. A ja ne znam tamo nikog pa ako odem idem sam i moram da skrpim lovu bar za jedno tri meseca + karta i sve pregledi = 4,000$ ili ti 3,000€ jer ni kod njih ne cveta ekonomija pa može da prodje neko vreme dok se ne nadje neki posao. E, zamisli neko ludi za zelenom kartom a ne dobije, a ja dobijem a nemogu da odem. Koji trip, šteta što nije GC prenosljiva pa da mogu nekome da poklonim. Imam jak osećaj da ću da budem izabran a nemam pojma zašto. Jesam se raspričao...
Polako! Ima vremena, neka samo izvuku ostalo su slatke muke. Svi smo manje vise u situaciji da nemamo hiljade dolara u steku... sem bivseg nam druga Konislava!
Inace mene je u decembru udario auto i evo sada sam dobio odstetu od oko 1200e, tako da imam za vizu i mozda avio kartu (ako udjem u minus na kartici).