Zeleno, volim te zeleno :;D:
Intervju prosao, identican kao i vecini. Bio ispred ambasade u 8:30. Izasao sluzbenik i poredjao nas sve u cetiri kolone posto je bilo brdo ljudi za turisticku vizu. Oko devet su me pozvali da predam papire. Imao sam sve, samo slike nisu valjale. Sluzbenik mi je rekao da mi je mala glava, jer te slike dodatno skeniraju, pa mora da bude malko veca. Poslali su me da se slikam pa da se vratim i cekam da me prozovu. Otisao sam na slikanje, vratio se i seo u cekaonicu. Pozvali su me opet malo pre jedanaest da mi uzmu slike. Ubrzo posle toga me prozvali da platim, pa da dam otiske i posle par minuta na razgovor. Konzul je bila mladja zena, krajnje opustena. Procitala zakletvu, pitala kad sam zavrsio srednju, da li sam nastavio studiranje, kad sam diplomirao na visoj skoli, gde radim, sta planiram da radim u USA, gde planiram da idem, ko je covek ciju sam adresu naveo. Potom mi rekla da joj se sve cini ok, iskljucila mikrofon na kratko, porazgovarala nekoliko reci sa sluzbenikom koji je svo vreme tokom intervjua sedeo pored nje. Ukljucila mikrofon i rekla da dodjem sutra po pasos. Nadam se da ce viza biti u njemu.:grin:
Hvala svima na savetima bez kojih ova procedura verovatno ne bi isla tako glatko. Izvinite za smaranje, znam da sam za svakakve sitnice davio ljude. Ova faza je gotova, na redu je sledeca, idemo jace, idemo brze, da vidim koliko mogu da izdrze... ;)