Izvini sto te davim, ali pokusavam da shvatim sta se to desilo na tvom intervjuu, pa je sve krenulo u pravcu u kome nije trebalo...[/quote]
i meni nije jasno šta se desilo. ja sam u aplikaciji gde stoji: your present occuation, ostavio sam prazno. i kad su me pitali zašto nisam ništa napisao, ja sam rekao zato što radim na crno, i verovatno da sam tu puk'o. a konjina iskrena i glupa. napisao sam na praznom papiru i ime i prezime i adresu i broj moba od tih ljudi. i rekli su da im taj papir ne treba pošto sam to već naveo u aplikaciji. e da. i još su me pitali da li sam našao posao u Americi???!!! i ja kažem da nisam zato što ne znam da li ću dobiti vizu, ali da sam gledao oglase preko neta i da ima posla koji sam tražio. i to baš u mestu u kom su ti ljudi. inače ta žena mi je ex komšinica i otišla je 85 za Ameriku, pa su rekli da je to odavno i da donesem mejl da vide da sam u kontaktu sa njom. a ja samo što nisam i njenu krvnu grupu napisao. i tako ja dođoh do I-134. sve mi zvuči neverovatno. pogotovo sto sam na forumu pročitao 1000 postova i svi su dobro prošli. ako misliš da imaš neki predlog šta da probam slobodno napiši.
sad već pišem bez ikakvog reda. idem da probam da spavam pošto krećem na posao za sat i po. ako imaš još neko pitanje, odgovoriću ti sutra veče.
|