View Single Post
Staro 13.05.2010, 08:35
pekka pekka je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.03.2009
US lokacija: California
YU lokacija: Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lanas Prikaz poruke
Molim vas, nema potrebe da budete uvredjeni. Nisam mislila ništa loše. Ako je čovek nepismen, hajde da mu pomognemo da postane bolji.Hajde da pokušamo da nešto promenimo na bolje,a ne samo da kritikujemo.Mislim da će tako svima biti bolje i svakom treba dati šansu i pomoći. Nekome treba više vremena,a nekome manje. Nažalost, poslednih 20 godina učunilo je svoje. Ljudi su izgubili strpljenje, nadu, veru u sebe, a stepen tolerancije je na najnižem novou.

Ovaj forum je odličan i ima dosta korisnih informacija.
Lanas, potpuno se slazemo u svemu. Niko ovde nije uvredjen, za to je ipak potrebno nesto vise. Ako si se prepoznala/o u liku advokata i tu je nacinjena pogresna procena. Advokat je neko drugi . . .
Kada je tolerancija u pitanju, mislim da je na ovom forumu ima na pretek, bar koliko ja pratim (a pratim konstantno 1,5 god.). Kada neko uleti ovako kako je to ucinio doticni treba ga odmah nauciti redu ili potpuno ignorisati. I to nema nikakve veze sa tolerancijom, strpljenjem, nadom, gubitkom vere u sebe . . . . . . . . . i ostalim zanimacijama.