Zamolio bih za pomoc!
Ima par pitanja, vezano za preduslove za odlazak na intervju, na koja nisam uspeo da pronadjem odgovore citajuci ostale teme (morate priznati da je forum krcat raznoraznim informacijama...) pa se unapred izvinjavam posto sigurno ponavljam vec obradjeno.
1) Kod mene u trazenim dokumentima stoji sledece:
- Birth certificates [COLOR="Red"]Izvod iz maticne knjige rodjenih? Predpostavljam da je potreban na medjunarodnom obrascu?[/COLOR]
- Police certificates [COLOR="Red"]Potvrda o neposedovanju oruzja ili nesto drugo?[/COLOR]
- Passports [COLOR="Red"]Crveni :D[/COLOR]
- Deportation papers [COLOR="Red"]Takodje ne razumem... ako neko moze da mi pojasni.[/COLOR]
- Court and prison records [COLOR="Red"]Potvrda iz suda da se ne vodi krivicni postupak ili nesto drugo?[/COLOR]
- Military records [COLOR="Red"]Potvrda o odsluzenoj vojnoj obavezi?[/COLOR]
- Marriage certificates [COLOR="Red"]Sam sam, kapiram da mi ne treba potvrda da nisam ozenjen... :)[/COLOR]
- Termination of prior marriages [COLOR="Red"]...[/COLOR]
- Translations [COLOR="Red"]Uredno overeni + kopije.[/COLOR]
- Evidence of required education or work experience [COLOR="Red"]Diploma + ako uspem da dobijem neku potvrdu o minulom radu.[/COLOR]
+ Medicinski izvestaj
2) Da li mi je potrebno poneti jos nesto pored navedenog?
3) Da li je placanje troskova u ambasadi strogo vezano za dolare ili se moze platiti i u eur?
Hvala.
|