Tomosaban, tvoj post je jako dobar i koristan. Ja sam u potpuno istoj situaciji kao sto si ti bio prosle godine. Treba mi tvoj savet ili savet nekog sa ovog foruma ko je prosao slicno. Javili su mi prosle nedelje iz USAFIS da sam izvucen, ali ni ja, kao ni ti, nisam odmah ukapirao da je vlada poslala koverat u USAFIS a ne meni (posto nisam direktno aplicirao na vladin sajt nego preko ovih iz USAFIS). Cenkanje je islo od 880$ preko 450$ pa na 150$ i "nadjosmo se" na 49 eura. Pricali smo se i telefonom i email-ovima 7 dana i sad je ostalo na tome da ce da me kontaktiraju i da mi posalju DHL-om. U prevodu, sad mi "treniraju zivce" da vide koliko mogu da izdrzim ne bih li odresio kesu i kupio nesto iz njohovog sirokog prodajnog asortimana preko ovih 49 eura ili $ posto cas kazu jednu, cas drugu valutu. Moje pitanje glasi "Kako da ih nateram da mi posalju MOJU kovertu"? Da ih opet zovem? Da im opet saljem email? Da cekam? Kako si ti uspeo da ih nateras da ti posalju kovertu a da nista drugo ne kupis od njih i koji je nacin placanja?
PS.Nakon sto sam ih zvao, potvrdili su mi usmeno da je potrebno samo 49 za DHL shipping fee i da je sve drugo opcionalno, a onda sam im trazio da mi potvrde to i email-om sto su i uradili. Nakon toga sam email-om zahtevao da mi posalju kovertu i odgovorili su da ce da proslede moj email "osobi koja je zaduzena za DHL".
|