View Single Post
Staro 03.08.2010, 22:30
Smith6000's Avatar
Smith6000 Smith6000 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.01.2010
US lokacija: Seattle, WA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno Osvajanje_Njujorka

Naš departure day se polako približava, i moram da priznam da sa njim dolazi i odredjeni nivo stresa, i pokušavaš sumirati sve ove silne informacije sa ovog sajta, kao i sa googla. Mi smo odlučili da idemo u Njujork, tj Brooklyn. S obzirom da nemamo nikog u SADu od familije i bližih prijatelja, nasli smo prijatelja prijatelja da nam da adresu za ambasadu... što znaci da imamo jednu osobu za pocetak. Stan i poslovi nas ne čekaju, ali oboje imamo neko znanje/vestine kao i fax, ali smo spremni krenuti od nule za pocetak... S obzirom da su stanovi tamo dosta skuplji nego sto sam procitao u temi o troškovima života, tipa Colorado Springs 1 bedroom je kao malo bolja soba u Brooklynu, vise smo ka opciji da nadjemo cimere, dok ne krenemo da radimo nesto, or who knows. Sad smo u fazonu da trazimo neke kontakte u NYC, dobrih ljudi uvek ima... pošto već polako gledamo za smeštaj, kakva je ponuda&stuff... znam da vas nema kao u Chicagoland-u, ali ako netko nekog njujorčanina zna, svaka pomoć je dobrodošla... svaki kontakt nam je dobrodošao u toj džungli od 19 miliona ljudi...

btw, ako znate jos neki dobar sajt za apt hunt, sem craigsliste, please share. :suure: