Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
Nemoj nista da se brines....kad sletis u Frankfurt i vidis da nez znas kuda bi i sta bi, a ti pridji salteru Informacije, poturi im kartu pod nos i pitaj da ti kazu ""'''a gdje cu sad"""""ako ne znas sama da protumacis sta pise na karti. Neka i oni malo rade da zarade platu a ne samo da zijevaju okolo 
Sto se tice prtljaga, to si trebala da utanacis sa kompanijom koja ti je prodala kartu. Mozes sad da iz nazoves da pitas i da znas tacno sa koliko kg prtljaga raspolazes. U globalu gledano ne bi trebalo da bude manje od 23 kg prtljaga za dole u bunker i 8 kg rucnog prtljaga za gore u avion, po osobi (po jednoj karti). Iz licnog iskustva znam da neke avio kompanije znaju da dozvole, recimo, umjesto 23kg samo 20kg prtljaga za dole u bunker  Mozes ti da poneses i drugi kofer, i treci.. ali za njih kompletno treba da platis. I to ti moze reci tvoja avio kompanija preko koje letis kolika je cijena drugog, treceg.....kofera. Samo prvi kofer ti je uracunat u cijenu karte.
Najbolje ti je da ih nazoves i pitas da ne bude vadjenje stvari iz kofera na salteru na aerodromu ili doplata za visak kg, koja ide otprilike oko 15 eura po 1kg viska.
Srecan put i sve najbolje u novom zivotu  
|
HVALA TAJI MNOGO.Zvala sam kompaniju sa kojom letim i mogu ponijeti 23 kg po osobi

.A sto se tice aerodroma mislim da cu se snaci,a ako ne ima da stanem na pola aerodroma i da dreknem na sav glas,pa neko ce me vec cuti.SALA MALA..
HVALA JOS JEDNOM