Ma uzeo bih ja novac jos pre nedelju dana, nego je poenta sto u banci nemaju mogucnost da izvrse povracaj nego i za to moras da cekas 7-10 dana da ti posalju nazad postom cek pa onda ponovo u banku da ga unovcis...
Danas sam isao ponovo. Ukleta filijala u Hyde Parku

Kako me je videla, ona bankarka dobaci uz smesak kako sam im postao "omiljeni klijent" (nije nego). Vise ne znam da li je ovo bio treci ili cetvrti pokusaj utvrdjivanja, potvrdjivanja ili cega vec moje adrese. Ponovo vozacka dozvola, SSN i ovog puta je trebao i utility bill. Sad cak uzese i adresu iz Srbije?! Pa su onda opet zvali odeljenje za kreditne kartice i tamo se sa njima natezali jedno pola sata.
Ponovo dobijam odgovor kako je sad konacno razresena "misterija" sa mojom adresom, odobren secured credit card (e da vidim i to cudo u sanducetu pa da slavim) i opet standardnih 7-10 dana cekanja.
A u CapitalOne sam skroz bez veze probao da apliciram i tu mi je vec online odobren Secured Card. Kako je to bilo dan posle polaganja depozita u Bank of America, ostaje sad da vidim hocu li konacno posle mesec dana dobiti tu famoznu kovertu. Aman vise, ili kartica, ili cek, sta god, samo da vise zavrsim posao sa ovim nesposobnjakovicima.