Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Da, da - krajem septembra ti objavljuj stanje od kraja jula. Linkovi su vec postavljeni ranije i ja znam sta pise na njima. Ovde zivim - i znam. Izvini, kao sto rekoh - pitanje kredibiliteta a i nema svrhe zaista.
p.s.
Uzimam licno, jer sam imala posla sa nekim ko je mozda razmisljao kao ti - rezultat je da nisam primila nijednu vakcinu od svoje seste do 27-me godine. Znam o cemu pricam i koliko je to bilo "dobro" za mene. Toliko.
|
Draga moja, ja ne znam zasto bih imao kredibilitet kod tebe, ili ga izgubio (ili mozda ne mislis na moj kredibilitet...hm..), mi smo jedno drugom samo anonimni pseudonimi na otvorenom javnom forumu. Mozemo reci bilo sta i - nikom nista... meni je zao ako si ti imala neprijatna iskustva u vezi sa ovom temom u svom zivotu. Cinjenica koju ja podrzavam je da su svi ljudi razliciti i da ne postoji jedna mera za sve, napravis jednu vakcinu pa kome je dobra ok, a kome nije, well, tough luck... Nista sto sam ovde rekao NIJE upuceno protiv tebe licno, ovo je "borba" razlicitih misljenja na kojoj se zasniva svaka demokratija i ne verujem da imas prava...bolje reci, razloga da se ljutis kao da sam tebe licno necim uvredio.