View Single Post
Staro 14.10.2010, 00:46
pekka pekka je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.03.2009
US lokacija: California
YU lokacija: Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=Good Spirit;18892]Haha, baš si me nasmejala :bravo:
Pa možda i liči malo na ciglu, crvene boje je :)

Imali su i oni problema, kako ne bi, kada se ne zna gde je koji red, ali ljudi uspevaju svašta da pročitaju (imali smo ovde serbish english, moje pasOse, itd), pa će i "ciglu".

Ja sam takođe pročitao obe tvoje cigle, jer su ipak napisane iz tvog iskustva, što je meni najbitnije, moja opaska je bila samo za ljude koji tek trebaju da pročitaju, pa da im olakšaš a nije teško. Evo vidiš kako si sada već razbio ciglu na dva pasOsa (putovnice) :;D:

Pod web developer si možda mislio lektor? Njima bi moža bilo nedopustivo da naprave takvu grešku ali opet ne na nekom forumu, gde ljudi koji pišu slepo i brzo često prave greške ... :drool:

Apsolutno, ali na kraju eto ispade vrlo zanimljivo, pogađanje asocijacija :P
Jedino nam se Score nije hteo igrati :([/QUOTE]

Ma ima covek sigurno pametnija posla. Nego isto kao sto si ti napravio slovnu gresku u brzini kucanja, tako sam i ja napravio "ciglu" iz istog razloga i to ne samo jednu.

Jednostavno sam dobio neku potrebu da napisem utiske vezane za zapocetu pricu, a sve je potaknuto jezivim vestima koje sam neposredno pre toga procitao na B92 internet stranici, vezanim za najskorije dogadjaje u nasoj zemlji i dragoj nam Italiji.

Toliko sam se iznervirao da sam potpuno spontano konvertovao veliko nezadovoljstvo u nesto pozitivno i lepo sto nam se ovde dogadja. Interesantna reakcija, moras priznati.

Prosto sam i sebe samog iznenadio, pa sam kucao kao u transu. Otuda sve te silne cigle, a nigde PASOSA, ali americkog za sada.