View Single Post
Staro 16.10.2010, 16:51
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score Prikaz poruke
Ok, za razliku od uobaicajenog, totalno se slazem u svemu sto ovde pise (ukoliko je to uopste bitno), ali me jedna druga stvar ovde pomalo intrigira.
Da li si ti Zana ovde tajni moderator, supermoderator, neka vrsta admina ili uopste neka vrsta "vlasti" na ovom forumu? Mnogo mi tako deluje zbog nacina na koji je obracas ljudima koji ovde pisu i uopste iz tvog stava. Ukoliko jesi, pozdravljam, verujem da si prava osoba za to, ukoliko nisi, ne vidim razlog za ovaj "patronizing" od tebe kao ravopravnog clana ove nazovimo je zajednice?
Da, i mene je to interesovalo, jesi li moderator, potencijalni moderator u fazi dokazivanja ili cisto zelja da budes....Ukoliko jesi cestitam, jer ti zaista nista ne prolazi, a iz licnog iskustva znam koliko je to bitno....

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????