Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Score,
nismo ni ti ni ja naivni - ti si vrlo lepo upakovao optuzbe da se postavljam iznad drugih i da imam neprimeren ton i da ponizavam druge clanove podsecanjem na Pravilnik, a ja nisam balavica koja ne razume o cemu se radi. Takodje je i tebi i meni jasno zasto sam ja postovala taj pravilnik, kao i zasto se ste bas vas dvoje reagovali.
Kao clan ovog foruma, ja vas otvoreno molim da prestanete da omalovazavate pripadnike drugacije seksualne orjentacije i sve ce da bude u redu. Niti letim u oblacima, niti imam nesto protiv tebe licno, nadam se da je to kristalno jasno. Kao svaki clan ovog foruma imam pravo na protest kada se krsi pravilnik - a letenje u oblacima definitivno nije protiv pravila, pa me ti optuzuj za sta hoces. Isto cu da reagujem svaki put i kada su u pitanju izjave protiv gay populacije, i kada je u pitanju bilo koja druga diskriminacija.
|
Ma necu da me ti opominjes ukoliko i ima razloga za tako nesto, posebno na neke uvijene nacine (ispade da si to direktno meni i zbog mene napisala?), jer tvoj sud o mojim postupcima ne priznajem. Prijavi me moderatoru, ili vec kome ukoliko mislis da sam uradio nesto sto zasluzuje takav postupak, pa ako me on opomene za sta god, da sam presao granicu ponasanja reci cu, izvini, ukoliko je stvarno tako, ili ako se ne slazem jednostavno cu napustiti forum i to je to, ali se ostavi te fore kao citizen's arest i sl. Muka mi je od takozvanih "dusebriznika"...