Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
Ako se vec uvlacite, ne morate cijeli, nek vam barem noge vire... 
|
Isabelle ako vec imas konflikt sa nekim ne moras sve nas da prozivas ovakvom izjavom.Niko se ovde nikome ne uvlaci niti ima razloga za to,ali cu naravno podrzati Zanu i njen rad na ovom forumu jer bez nje i njenih informacija sigurno da on danas ne bi izgledao ovako i sigurno da bi neki informacije koje im trebaju nasli mnogo teze.
Kada sam pre par meseci otkrila ovaj forum odusevila sam se cinjenicom da su se stvorila mnoga prijateljstva preko njega,odusevilo me to da vidim da ljudi jedni drugima pomazu u svemu,od razmene informacija pa do pomoci kada neko dodje u USA,a stariji clan ih saceka na aerodromu,pomogne u svakom pogledu.Prosto nisam mogla da verujem da tako nesto postoji jer kao i sto sami znate u Srbiji(pa i svuda na Balkanu) vazi ona stara "ko ce kome ako nece svom svome-da zabije noz u ledja".
Ako neko ovde ne zna da ceni sve ono sto je Zana do sada uradila za sve nas smatram da i ne treba biti ovde i da unosi negativnu energiju izmedju clanova i stvara konflikte.Ko ima konflikt neka ga resi preko PM.Smatras da te je Zana povredila,ponizila... obrati joj se preko PM.U krajnjem slucaju obrati se adminu i gotova stvar,ne vidim razlog za bilo kakvom vrstom teatralnosti i medjusobnih prozivki.