View Single Post
Staro 18.10.2010, 22:03
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.06.2010
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score Prikaz poruke
I evo i mene, originalnog "krivca", jel da... ne znam sta sam skrivio, al nema ni veze. Ljudi izgubili ste potpuno iz vida "temu" ove nazovimo je rasprave.

OVDE NIKO NIJE VREDJAO NIKOGA do trenutka kad je Zana na moje pitanje da li je ona moderator, sto bih ja pozdravio i poklonio se, odgovorila da nije vise, ali da ima prava da podseca na pravila, jer ona je stari clan, ima reputaciju, itd. ...dakle niko nikoga nije vredjao, do tog trenutka - medjutim, Zana ima iritirajucu osobinu da uvek popuje, kritikuje i postavlja se "iznad" tebe, sto ja nekako ne mogu i necu da podnosim, pogotovo u njenoj uvredljivoj izvedbi.

U svakom postu sam u potpunosti priznao zaninu vrednost na forumu i ni u jednom trenutku njena spremnost da pomogne i zna sta treba da se zna nije dolazilo u pitanje. Jedino sam hteo da prizna da je moderator sto je ona de facto i uradila, ne znam sta je big deal da se krije? I ja sam "stari vuk" i sta sad cu ja da pocnem da zanovetam "clanovima" jer boze moj, ja sam ovde nedelju dana duze? Ma dajte ljudi...

Pa moj cale je radio u fabrici 40 godina, bukvalno ju je izgradio, i sta sad kad mu je dosao slinavac sa vezom da mu bude direktor, sta je on trebao da mu kaze? Oladi, ja sam ovde duze...Zna se kako se te stvari organizuju...Zasto novi clanovi moraju da znaju da je Zana zasluzni clan i da moraju da je "slusaju"? Stavis lepo titulu ispod imena i mirna backa...

Svi se pravite blesavi a znate sta sam hteo da kazem, i da uopste nije bilo nikakvog "verbalnog delikta", nego ste svi puni nekog besa, mozda sa pravom, i trazite prvu priliku da se negde izduvate. E pa izduvavajte se negde drugde, ne na mene, ili, u smislu sa tim, na Isabelle, jer je ona jedina imala petlju da vam kaze u lice sta misli, cak i vecu nego ja, koji se eto uzdrzavam u ime neke izmisljene kulture.

A vi ovde udariste na ljudska prava, ustav, kulina bana... o cemu bre pricate? Onaj prica da ne bi dao da mu neko pisa po kuci?! Pa ko je pišao po kuci rodjace (znam da nismo rodjaci, ne trudi se), jesi li siguran da znas o cemu govoris, ili bi i ti nesto da kazes, moderno je, pa nema veze sta?

Ja sam svoj put do GC-ja nasao i bez ovog foruma i njegove nesumnjivo velike pomoci drugim clanovima, i bicu ok i bez njega, ja zaista ne moram da budem ovde kao ni bilo ko drugi. Jednostavno sam hteo da se druzimo kao zemljaci koji dele isti san i planove o boljem zivotu u obecanoj zemlji, i mozda i ja pomognem nekome mojim iskustvima, ali mi ovakva "razbibriga" treba ko sekirce u glavi.

Cekaj koliko se ja secam nisi nikome pretio, niti vredjao, nazvao si stvari pravim imenom, ne zasluzujes ovakve reakcije pojedinaca. Izneo si svoje misljenje i to na chatu zar ne ? Nije bilo vredjanja ni na nacionalnoj osnovi ni verskoj pripadnosti...