Citat:
Prvobitno poslao korisnik libertas222
Ako im nije poslao slike ( a izgleda da nije) nema se šta brinut.U protivnom ih neće moći skinut s vrata.
|
USAFIS nije nikakva humanitarna organizacija pa da vaga da li će ili neće poslati prijavu. Ako si platio i poslaće ako nisi onda i neće. Čovjek nije u potpunost sve platio tako da od predaje prijave sa njihove strane nema ništa!
Drugo, ako im je dao sve podatke osim slike i žele da mu naude zato što nije platio tako što će poslati duplu prijavu da bi ga diskvalifikovali, oni mogu uzeti napamet bilo čiju sliku sa interneta obraditi i ubaciti uz njegovo ime i njegovu prijavu. Računar koji vrši odabir prijava po meni gleda na duplu prijavu kroz podatke o datumima rođenja i ostalih podataka navedenih u prijavi, a za sliku manje-više. Tako da mislim da slika nije prepreka da mu naude. Opet mislim da oni mehanički sve rade zbog velikog broja ljudi koji se prijavljuju preko njih i da gledaju samo plaćanje, tako da ako nisi platio oni te ne prijave, ali te i
ne obavijeste o tome, pa ti izgubiš tu godinu za prijavu.
Ja bih se samostalno prijavio do kraja oktobra, zatvorio račun u banci i tako im ne dao više niti jedan dolar, a njihove e-mail poruke koje budu stizale bih blokirao i tako im rekao pa-pa odnosno zbogom zauvijek!
To je moje mišljenje, a možda i nisam u pravu.