View Single Post
Staro 28.04.2008, 18:48
asmiki asmiki je offline
Drug član

Datum prijave: 24.10.2007
US lokacija: Torrance, CA
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno Odluka posle prve koverte

Kad ste dobili prvu kovertu, sve jedno hteli da promenite svoj zivot ili ne, vratite je odmah u Kentaki, nista ne gubite, a imate jos nekoliko meseci da razmislite sta dalje, a i vrlo je verovatno da ce bar jedni izbori biti u medjuvremenu pa mozda ne pobedi opcija za koju ste

Pretpostavka je da svi koji salju aplikaciju za ucestvovanje u lutriji zele da emigriraju u USA. Medjutim, verujte da se posle prve koverte nadjete u soku i nedoumici, jer se na neki nacin sudbina poigrala sa vama. Svakom ko se iseljava, sama odluka menja mesto zivljenja i primorava na rastanak sa svojom porodicom i prijateljima. To je vec samo po sebi dosta tesko. Ali cesto nije to jedino sto cemo dati da bismo otisli u USA. Mnogo ljudi je vec stvorilo neke pozocije na radnim mestima koje treba porusiti odlaskom, verujem da ima dosta studenata koji su na sredini skolovanja. Mozda neki imaju kredite za nekretnine ili auto. Tu su i emotivne veze sa suprotnim polom (ne racunajuci vec ozenje/udate) koje treba da prerastu u brak ili da se prekinu odlukom o odlasku. Sve to treba resiti i napraviti veliku promenu u zivotu.

Mislim da najveci problem moze da bude emotivna veza, posto tu ipak postoje dve strane u odluci. Sta ako momak/devojka ne zeli da ode, a vi zelite?

Sreca je da je u mom slucaju kod mene i tadasnje devojke, sada zene, postojala obostrana zelja da odemo da probamo. Ja sam bio u haosu...svadba, otkaz na poslu, prodaja kola, privodjenje kraju vise skole...videcemo za koju godinu da li je bilo vredno sve to.

A vi kako 'te?