View Single Post
Staro 27.10.2010, 16:55
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Zapitajte se zasto je to tako?! Zato sto na forumu ostaju samo novi clanovi a stari koji treba da ga nadogradjuju odlaze sa njega nakon intervjua.
Mozda sam ja vise ocekivao od foruma pa je moja greska ali u svakom slucaju svima puno srece!
Forum kao takav cine njegovi clanovi. Nazalost, vecina ljudi dodje, pokupi informacije i nikada se vise ne pojavi. Neki ostanu tu do odlaska u Ameriku, napisu jedan-dva posta posle toga i opet nestanu. Slazem se da je tematika fotografija 600x600 iscrpljena jos pre 2 godine i da ce verovatno i nakon 100000 postova i 20 godina i dalje se pojaviti neko da pita sta sa time i sta mu nudi lutrija i da li on ima srednju skolu i sl. Svacije je pravo da dodje, da pita i da ostane koliko mu prijatno. Lepo bi bilo da vise ljudi prica o svojim iskustvima kada dodje sa ove strane bare i da kao sada vec "iskusan" pomogne onima koji su novi. U tome i jeste cilj. Naravno da covek ovde ima obaveze, ali da budem iskren ima ih i tamo, ne mislim da je to razlog sto se neki ne javljaju.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote