trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo
Pokusala sam da prijavim supruga koji ima dvogodisnje iskustvo (u stvari 6 godina, al nije bitno) rada u banci kao loan officer, ali može da dokaže da ima samo trogodisnju skolu - četvrtu godinu bi možda i mogao da dopiše, ali bi morao da ide u Bosnu i da traži da mu priznaju pošto, čim je napunio 18 iz skolske klupe poslat u rat i to mesec pre kraja školske godine....
A da stvar malo zakomplikujemo, mi smo kada se trebao zaposliti u banci preko nekakvih veza upisali tu nesretnu četvrtu godinu u radnu knjizicu....
Sumarum: g-din suprug ima diplomu srednje trogodisnje skole, u radnoj knjizici je upisana četvorogodisnja i kopiju diplome četvorogodisnje koja je negde iz Srpske Krajine (dok je ova drzava postojala) ne znam da li ta škola uopšte i postoji ili je postojala....
Ja sam mislila da ga upisem kao da ima trogodisnju skolu, a da dodam da ima dvogodisnje iskustvo kao loan officer, međutim u Entry form mi daje mogućnost samo da stikliram high school, no degree i link ka nekakvom site na kom mogu da proverim da i je njegovo zanimanje na listi skilled worker ali nigde taj podatak ne mogu da upisem.
pliz help
|