View Single Post
Staro 30.10.2010, 13:05
Gugly's Avatar
Gugly Gugly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 22.09.2010
Nepromenjeno

Izvinjavam se administratorima sto dupliram svoje post-ove, ali sam ih izgleda stavio medju teme koje niko ne otvara, pa sam ih iskopirao u ove 'aktivne'

Naime, zanima me u vezi sa dokumentima koje treba poneti na intervju..Koliko vidim definitivno ne treba nositi prevode, jer je u nasoj zemlji legitimno doneti sve na srpskom..(To je rekao i tip iz ambasade na prezentaciji lutrije za 2012. u American corner-u)

A da li treba nositi kopije istih? (i jos overene?!)
To mi nekako isto zvuci suvisno..Kapiram da im to treba samo na uvid, a ne da zadrzavaju..Mozda eventualno izvod iz maticne knjige i tako to..ne verujem da im treba tvoja skolska diploma...

I zanima me koliko treba da budu sveza ta dokumenta..izvod iz mat. knjige, nalaz lekarskog pregleda itd...Posto cu ja odloziti intervju na bar 3 meseca, pa ne znam ima li smisla da sada vec nabavim neke od tih dokumenata, mislim da im ne istekne 'rok trajanja'?

Zna li neko da li i onaj ko nije u braku treba da nosi potvrdu da nije vencan? A potvrde iz suda i iz SUP-a su 2 stvari? prvo sam mislio da je to isto..Cek', iz suda je valjda ono da nisi osudjivan..A iz policije je kakva potvrda?
Reply With Quote