View Single Post
Staro 29.04.2008, 18:07
Jfa_Kg Jfa_Kg je offline
Član

Datum prijave: 25.04.2008
US lokacija: CHICAGO
YU lokacija: Chicago/Kragujevac
Nepromenjeno H2B viza - produzenje i promena statusa - problemi i resenja!

као што сам и већ писао, идем за месец дана на н2в визу која ми траје до 1. октобра, по разним форумима сам читао да та виза може да се продужи али у претходној теми нико се није нашао да одговори па да преформулишем ово питање.

значи за оне који су сада у сад ако нека фирма тражи мене да радим код њих да ли је велика проблематика за ту исту фирму да ми обезбеди ту гаранцију или потребне обрасце за продужење визе? и да ли неко зна колико то кошта....

планирам да остајем дуже али ми није баш неки план да се цимам за пасош и остало волео бих када бих могао на сонову те радне дозволе да имам боравак у сад као и наравно да могу да додђем у србију и да се наравно вратим у сад. икључио бих за почетак женидбу, јер доста је скупо а и са друге стране идем са девојком па морам дупло да плаћам

па ако неко има искуства везано за ово, нека напише, још једна ствар приметио сам да се форум доста чита али да слабо људи пишу, не знам за тај предходни форум који је био али вероватно ће бити и овде боље док се прочује мало надам се....
Reply With Quote