View Single Post
Staro 05.11.2010, 12:00
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=Ivana MS;19553]Zdravo svima, evo da se pohvalim da smo juce uspesno zavrsili intervju u ambasadi,odobrili su nam vize:grin:,a dan pre toga smo zavrsili lekarski (nismo iz BG-a i ova je bila najprihvatljivija varijanta)

-Dosli ,bili poslednji na spisku,usli ,cekali 30-ak minuta,prozvali nas u br. 8 da predamo potrebnu papirologiju..
-bili slobodni sat i po...koje mozete presedeti i u ambasadi.....
-vratili se i posle 30-ak minuta nas pozvali na salter ,mislim,br.5 da nam naplate(placali smo u dolarima...sve su novcanice prosle)...
Zanimljivo je to da sam ponudila da razliku platimo american karticom(nismo imali tacan iznos vec je trebalo da nam vrate kusur) i da su nam rekli da se sve placa ili karticom ili gotovinom,ne moze da se kombinuje vise nacina placanja.
-zatim smo cekali,cekali...i bukvalno ostali poslednji(sve ovo ne bi bilo strasno da smo isli bez trogodisnjaka ,koji je poceo da bude nervozan posle odr.vremena:woohoo:)
-prozvali nas ponovo u br.8 i sada je tu bio amerikanac pred nama(mislim da nije bio konzul vec samo jedan od zaposlenih),a sa njim je bio i momak(nas covek) koji nam je ranije uzeo pripremljenu pairologiju...pitanja su bila ista kao i kod svih ,da se ne ponavljam...
-sve je trajalo oko 5-10 minuta i on je stalno nesto kucao za kompom dok smo pricali....cestitali nam i rekli da suprug dodje po vizirane pasose sutra jer istog dana nesto nije moglo...
-i to je to...

Ako neko ima neko pitanje ....slobodno.[/QUOTE]

Cestitam Ivana, sad tek nastupa prava avantura, verovatno najveca i najuzbudljivija u zivotu! :bravo: